"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

6 Şubat 2011 Pazar

Papazlar: 13 Winning Seven: 2


Papazlar Pazarligi 1.lige iyi başladı demek biraz mütevazilik olur. Çok iyi başladı. Winning Seven 'ı 13-2 lik bir skorla geçerek, ligin yenisi olmasının yanında iddialılarından biri de olduğunu gösterdi. Diğer takımları bilmem ama Bahadır'ın bu hafta 1 kişi eksik çıktığı platformda biz de kadro kurmakta sıkıntı çekiyoruz, çünkü elimizde birbirine hiç bir üstünlüğü olmayan ve oynamayı hazır bekleyen 10 kişi mevcut. Gökhan'ın iş durumu ve Yavuz'un da gelemeyecek olması bi manada takım kuranlara mutluluk da vermiş olabilir :) Şaka bi yana buradan ilk tebrik solda kusursuz performans sergileyen Bada Ramazan'a.

3'lü defans, bir ön libero-oyun kurucu, bir serbest oyuncu ve tek forvet ile sahaya çıkan takımımız 1 saat boyu düşmeyen temposu ile ilerisi için umut verdi. Bir hafta önce hazırlık maçında Yavuz- Bada- Mevlüt ten yoksun olarak kaybettiğimiz ama dünyaları kaçırdığımız Apache maçı rahat kazanacağını düşünüyorsa şimdiden maçı kaybetmiştir derim. Çünkü ismi kadar çok da eski bir geçmiş ve birlikte oynamışlığa sahip olmayan takımımız giderek birbirine ısınmış durumda ve atak ve defansif formasyonları sonuna kadar kullanabilir durumda, diyebiliriz.

Bize gol atmak güç. 1 basit hata ve bir uzaktan köşeye giden şut dışında sanırım kalemize gelemedi rakip takım. Sert oynamakla saçmalamak arasında bir defansif formatları olduğu için olan yine bizim bileklere oldu.

Neyse ki benim ayağımla gelen peş peşe 2 golle maçın rahat geçeceği izlenimi bilinçaltımızı kuşatmışken, yediğimiz olmadık gol ve ikinci yarı başında kalemizde gördüğümüz gol ile bir anda skor 4-2 oldu. Ama genç olmalarının yanında nefesleri yaşları ile ters orantılı rakip takım futbolcuları son 20 dakika sahada yalnızca gezindiler.

Vallaha ne yazayım skor 13-2. Kim kötü oynadı diyebiliriz ki. Şimdi oturup Bora düşünsün gelecek hafta kimleri oynatacağını.

Serkan: 6 gol
Deniz: 2 gol
Mevlüt: 2 gol
Alper: 1 gol
Atıf: 1 gol
Bada: 1 gol

Bu arada sayılar yanlış olabilir, o kadar çok attık ki kimin ne kadar attığını hatırlamak güç :))

1 yorum:

Unknown dedi ki...

biz kolay kolay gol yemiyoruz.golüde rahat buluyoruz. tempomuz gayet iyi hele biraz pas yaptık mı rakip oyundan düşüyor .bu gün apache yi white dewils a karşı izledim maçı 9-3 kaybettiler. bize rakip olmaları mümkün değil .zorlanacağımızı hiç zannetmiyorum sadece hazırlık maçında da oynayan solak bir oyuncuları var(11) numara gerisi hikaye forvetleri iyi am gücü ve nefesi yok
bizim takımda taşlar yerine oturmuş durumda ibrahim oyuna sonradan girdi hiç de sırıtmadı.bence gayet iyiyiz ve daha da iyi olacağız. bu arada oynanan maçlardan sonra şu an 1.hafta itibari ile lideriz umarım hep böyle gider başladığımız gibi bitiririz.herkesin ayağına sağlık.