"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

22 Aralık 2010 Çarşamba

Kader - Cilve




10 Mayıs 2010'da (Fenerbahçe'nin 33. haftada Ankaragücü'nü 3-0 yendiği maçtan 1 gün sonra) Serkan Kırıntılı bir televizyon programında yediği gollerde hatası olduğunu kabul etti, o gün Serkan Bursaspor'un kardeş takımının kalecisi olduğu için Ankaragücü taraftarlarınca ıslıklandı. Maçtan 4 gün önce de ''Bağdat Caddesi''nde görüldüğünü doğruladı. Ancak Fenerbahçe yöneticilerinden hiç biriyle görüşmediğini söyledi.

14 Ağustos 2010... Serkan Kırıntılı Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı.

21 Aralık 2010... Fenerbahçe 2-3 Bucaspor... Serkan Kırıntılı Fenerbahçeli taraftarlarca ıslıklandı. (Gollerde hatası olup olmadığı tartışılır.)

Ne oldum değil, ne olucam demeli.

2 yorum:

özgün dedi ki...

her konuyu kötüye yormakta üstünüze yok. maşallah. zaten aziz yıldırım geçen sene bütün kalecileri satın aldı, son maça parası yetmedi. bırakın bu işleri, kötü niyetli olmayı.

ugur dedi ki...

Kötü niyeti nereden çıkardın anlamadım. Son cümleyi ve başlığı tekrar okursan anlarsın. Bugün oynadığın takımın taraftarları tarafından yediğin hatalı goller yüzünden ıslıklanırken, yarın senin ıslıklanmana sebep olan golleri atan takımın taraftarları tarafından da ıslıklanaiblirsin, demekti o. Tabi isteyen istediği gibi anlar. Geçen seneyle ilgili duygularınızdır belki size yanlış algılatan bu tarz şeyleri.