"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

23 Aralık 2010 Perşembe

Lan










Şimdi.. Arda ile Aziz Yıldırım arasındaki şu poza bakarak Fenerbahçe başkanı Galatasaray kaptanına hakaret etmiştir, Arda'nın kaptanlığı alınsın mı, alınsın hede hödö diye ötenlere sesleniyorum:

Senin ülkende kaç tane entelektüel, aristokrat futbolcu, spor adamı, yönetici var?
Senin hayatında hiç kullanmadığın kelimeler mi "lan" , "göt" , "a.koyayım" vs?
Kameraların önünde kullan"A"mıyorsunuz diye sizi adam mı sandık? Hayır.
Ki, bir sürü kamera arkası görüntüleriniz düşmedi mi nete?
Fotoğraflardaki ortamda birbirlerine "Merhaba Volkan arkadaşım. Nasılsınız Tümer abi, zira bugün biraz yorgunsunuz sanırım! Sabri arkadaşım benimle PES oynadığın için çok müteşekkirim." falan diye mi konuştuklarını sanıyorsunuz?
3 büyüklerin başkanları da ana haber bülteninde konuşmadılar mı? Açın izleyin tekrar. Hitap ederken isimlerinden önce sayın diyorlar diye çok mu saygılıydılar?
Ercan Saatçi ve Metin Özülkü şu an göğsünü gere gere geziyorsa ortalıkta, şu olayda ne var bu kadar büyütecek? Ne var? Arda Turan var.
Konu Arda'ya bir şekilde giydirmekse her yerden vurursunuz siz.
Arda ile Aziz Yıldırım'ın bu fotoğrafını yayımlayan kişi de delikanlı olsaydı da video yayımlasaydı. Tabi o zaman, kimsenin kimseye hakaret etmediği anlaşılırdı (Gerçi fotoğrafta çok belli öyle bir şey olmadığı.). Hem böyle büyük bir haber olmazdı, hem de Arda Turan'a bok atma fırsatı kaçardı.

edit: Arda bana kalırsa hiç kaptan olmamalıydı. O apayrı bir konu.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

geri vites..

ulan'ı yedi sindirdi kaptanın hala konuşuyorsun. merak etme parayı basıp onu da alırız, vururuz kırbacı ona da :)

o değil de bu blog hala yaşıyor mu ya. günde 250 kişiye hizmet vermek için hayatını feda etmek komik değil mi lan!

bırak olum bu boş işleri.

aceto başladı hemen heves ettiniz, ptırcık gibi çoğaldınız. şimdi bırakma zamanı. yavaştan bırakın da gerçek hayata dönün..

ULAN... :)

ugur dedi ki...

iq ve eq skorları yerlerde gezen sevgili adsız arkadaşım:

Öncelikle kimliğinden bahsetmemen ve bu blogu okuyup yorum yapmana rağmen, bu blog hakkında kapanmasına yönelik isteğini belirtmen, çok trajik. "Aaa, adsız biri kapatın demiş, hadi kapatalım blogu." deriz biz. Yazık sana. Komik şahsiyet.

Ayrıca, bu blog kimseye hizmet etmiyor. Amacı da hizmet etmek vs. degil, tıpkı hiçbir blogun amacının da hizmet olmadığı gibi. Daha bunu kavrayamamışsın sen boşver. Kimse sana oku diye yalvarmıyor... Kimse hayatını da bloga adamış falan degil. Bunun boş işler olduğunu iddia eden senin hayattaki en büyük meşgalen ne acaba merak ediyorum?!

Arda o muhabbette hiç bir lafı falan yutmadı bu arada. Yutulacak, küçük düşürücü bir durum olduğuna inanan zihniyet sen, Reha Muhtar, Erman Toroğlu falan. Aferin sana. Kendini kandırmaya devam et.

Son olarak, siz ancak Emre Belözoğlu gibi karakter abidelerini alır kaptan yaparsınız. Ancak büyük başkanınız çıkıp Arda'yla 10 dk. transfer görüşmesi yapabilmek için tüm ülkenin gözü önünde Adnan Polat'tan izin alamaz. Ve ancak sol taşağını alır Arda'nın.

Cehalet farklı, adam olmamak farklı şey.
İkisi bir arada olunca da hiç çekilmez işte böyle...

Adsız dedi ki...

"adsız" sktir git bi çay koy gel ULAN...