"Futbolun 22 adamın topun peşinden koşması olduğunu düşünmenin, kemanın telden ve yaydan, Hamlet'in kağıt ve mürekkepten ibaret olduğunu söylemekten bir farkı yoktur." J. B. Priestley, The Good Companions, 1928

6 Şubat 2010 Cumartesi

Yeter Artık Kayseri


Çok sinirliyim. Yeter artık. Yukarıdaki tarlada bile maç daha güzel oynanırdı. Kayseri camiası bütün umudunu tarlasahada 1 gol atarım ya da en kötü 0-0 berabere kalmaya bağlamış. Böyle saçma futbol anlayışı olmaz. Digitürk 360 milyon euro verip ihaleyi alacağına önce takımların çimlerini biçtirmeyi ya da adam gibi biçtirmeyi şart koşsun,Türkiye'ye getirdiğimiz yıldızların top oynayabileceği sahalar için yardımda bulunsun. Gio, Keita, Elano 3 metre top süremediler orta kesemediler. Çünkü her seferinde iğrenç sahanızda top sekti kayserili. Yeter artık. Bir milli takım kurban verdik Bosna maçında tel tel döküldüler, şimdi de ömrümden 90 dakika çaldınız. Süleyman Hurma şu an karşıma çıksan yemin ederim tekme tokat dalarım sana. Bosman kurallarına göre sözleşmenin bitmesine yarım sezon kala futbolcu istediği takımla anlaşabilir. Ali Turan meselesi de budur. Ama sizin Kayserili aklınız bunu adam ayartmak olarak yorumladınız. Bunu geçtim sizin yaptığınız Troisi meselesi asıl adam ayartmaktır. Bunu da geçtim gelelim Digitürk meselesine. Cangele'nin kendini yere attığı pozisyonu 18 kere gösterdiniz, Keita'nın kaleci ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda çalınan ofsaytı göstermediniz bile. Kesinlikle 800 milyon euro verip 3D yayınlasanız maçları, yine de üyeliğimi yenilemiycem. Aziz Yıldırım yalakalığını bırakın. Neyi ne için tekrar yayınladığınızı, Erman Hocanın neden gönderildiğini herkes biliyor. Bizler değil asıl salak olan sizlersiniz. Maç ile ilgili hiç bişey yazmayacağım. Jo da sakatlanınca Baytar tarafından, yazacak da bize bişey kalmadı.

2 yorum:

fatih dedi ki...

Ömründen doksan dakika çalarlar tabiki ezik basiretsiz kişilksiz takımını izlemekle çalınan bir ömür

Troisi'nin sözleşme şartlarını bi oku ondan sonra yorum yap atıp tutması kolay dmi bilmeden..

sor bakalım türk futbol seyircisine galatasaray gözüyle bakmayacak şekilde ama.. kayserispor'un futbolumu daha çok zevk veriyor galatasaray'ınmı??

Hakan aslantaşın gördüğü sarı kartlara yorumun nerede??

Cangele'nin ofsayt olmayan pozisyonuna kalkan ofsayt bayrağına yorumun nerde.

makukula'yı formasından çeken neil'in pozisyonuna yorumun nerde.

at gözlüklerini çıkar önce...

Şerefsiz haysiyetsiz onusuz istanbul yalakası hakemler sayesinde ilerlersiniz anca....

Avrupada niye sesiniz çıkmıyor avrupada niye hakemlere borunuzu öttüremiyorsunuz

Adsız dedi ki...

Troisi'nin sözleşmesi bitmişti gençlere imza atacakken kayseri tarafından kaçırıldı bu bir. bununla ilgili bilboard yaptırdınız mı. Astıız mı şehrin 4 yanına..

Kayserinin zevk verdiği noktaları bilmiyorum ama sana acı ile karışık zevk veriyor olabilir. Bana göre çok boktan bi futbol sergiliyorlar.

hakan aslantaşın iki sarısı da allahına kadar sarı senle bunu tartışmam

bence sen gayserili gözlüklerini çıkar.. sıçış adamlarla, yöneticilerininzin cebini doldurduğu i platformda büyük olmazasın.

cangele nin pozisyonuna ofsayt demiyorsan bence at gözlüğünü çıkar gel ben sana derecesine göre gözlük yazayım. 30 cm olsa da ofsayt kol kafa önde.

ben maçı artışmadım zeki kardeşim. sen bana pozisyon pozisyon yazmışsın.

40-50 milyona stat yapacağına 2 milyon ver çim ektir. bizi de bu sefaletten kurtar.